Post by terscumaballfran on Mar 13, 2022 4:52:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код бъг злато ▞▞▞
▞▞▞ Rush Royale: Tower Defense TD 2022 version ▞▞▞
Не е лоша.
Страхотните цени на играта са безумни за това, което получавате
Идеята на играта е ок. Ясно е, че сливането изобщо не дава случайни резултати. В играч срещу играч, победителят не се определя от уменията, а по-скоро се определя от това кой е предпочитан в мача (който е похарчил повече), получавайки невероятен късмет с идеални герои, докато другият играч не може дори да призове атакуващ герой. Това не се случва веднъж или два пъти, а 10-15 пъти подред. Това не е случайно. Това е ФАЛШИВА РЕКЛАМА! НЕ ИГРАЙТЕ ТАЗИ ИГРА ЗА БОКЛУК!
Харесвам го като цяло, но след последните 2 актуализации има много грешки!! Играта ми ще се повреди и просто ще замръзне! Никога не се подновява. Трябва да изчистя приложението и да презаредя играта и ВСЕКИ ПЪТ, ПЪТ КАТО губя сандали или трофеи без причина! Това прави невъзможно изкачването на лиги. Моля, поправете това възможно най-скоро! След като харча пари за пропуски и сделки, аз поне очаквам играта да не ми замръзне така. Освен това този бъг се случва поне два пъти на ден!
Забавление, докато не ударя paywall. Разработчиците трябва просто да вземат повече идеи за единици от произволни зарове, а не просто да правят pay2win ексклузиви. Отегчен и деинсталиране.
Свързах се с тях два пъти на два различни имейла, предоставени от поддръжката на Google. Никога не си направиха труда да отговорят
СПРЕТЕ ДА БЪДЕТЕ ТОЛКОВА АЛЧНИ ДЕВ. ПЛАЩАТЕ ЗА СПЕЧЕЛЕНИЕ. малка надежда, дори ако играете много часове на ден. Имат 3 различни пропуска за закупуване! Не 1, а 3. Новият герой на Некромант, мило! НЕ. Получаването струва стотици долари и имате нужда от фрагменти 20/20, за да придобиете героя чрез скъпи сандъци, които могат да бъдат закупени само. Баща ми случайно купи сандъка на некроманта и си помисли, че получава героя. НЕ, той получи само 1 фрагмент от 20. Този сандък струва около 20$. Вие правите математиката.
Успехът в тази игра се основава на количеството пари, което играчът вкарва в нея. Ако не сте готови да платите $60 за няколко карти, не си струва времето ви, тъй като бързо ще бъдете надминати от тези, които искат. Почти никой от артикулите не е на разумни цени.
Играта е забавна , НО !!!! Е направена така , че от по-слабите играчи да губиш , а по-силните да биеш . Трябва да си плащаш за да биеш...
Грешките при свързването са толкова последователни, дори навън по време на почивка, работещи в града. Започна да търся други игри.
Играта е много пристрастяваща, но цените на артикулите в играта са много много високи
--Нов преглед-- И така, аз играя тази игра от февруари, почти когато играта започваше, и беше наистина добра игра, дори купувах пропуска всеки месец... До последната актуализация. Жалко е, че сега, за да спечелите, трябва да купувате буквално 10 МНОГО СКЪПИ пропуска всеки месец. 90% от единиците са напълно безполезни. Ако не използвате едно от 2-те тестета, които всички други използват, тогава определено ще загубите. Това просто вече не е забавна игра и те дори няма да прочетат това.
Бихте ли внедрили функция за кула за рециклиране за напр. 50% върната мана или функция за превключвателна кула, тъй като мразя, когато закъсате и не можете да направите нищо, особено когато вървите добра игра, това е лек спад в играта, че нямаме тази функция, но като цяло добра игра. Моля, бихте ли обмислили тази идея.
Играта в основата си е доста чиста, но покупките в играта са много надценени и pvp често се свежда до плати ли за надмощените карти.
Добра игра и дизайн. Нямам проблеми с гледането на някои реклами и плащам от 5 до 10 долара от време на време, за да подкрепя отбора, разбирам, че поддържането на игра струва много (буквално изтегляне преди 2 или 3 дни и купих пропуска за битка, но ме принуждава да щракна далеч от покупка за 25 долара е досадна. Това кара потребителя (аз) да се чувства така, сякаш съм просто мишена за маркетингови пари, за която очаквате да бъде толкова влюбен в играта ви и да се хване за допамин, че просто ще щракна за покупка, независимо от цена.
Забавна игричка
Наистина забавно за игра и имате възможност да гледате реклами за повече точки, но не е принудително
Честно казано това е забавна игра и играя от известно време. Нещото, което мразя, е, че цените, използвани за закупуване на неща, са смешни и дори няма да са отключени всички таланти за карти. Изобилие от популярни игри с 99 цента до 5 $, в които можете да купувате неща, за да получите наистина добри артикули. Намалете цените си. Ще дам по-добра оценка
Добрата игра се повтаря след няколко часа
Харесвам играта, но е абсолютна глупост цените, които качват. Имате ли своя премиум пропуск? Цена на членство в Microsoft или Sony. Искате ли вашия пропуск за рицар? Нека удвоим този плюс. искате пропускът на героя? Хвърли го отново. Искате повече карти или пари в играта? 80$+ за всичко, което си струва. Чисто нелепо. Не ме разбирайте погрешно, аз плащам за премиум пропуска за няколкото допълнителни награди. Трябва да купувате всички месечни, за да постигнете наистина печалби, особено ако искате артикулите за събитието. Без срам. Просто глупава алчност
Платете, за да спечелите играта. Преди беше забавно, но разработчиците станаха алчни. Между шамана и хитреца вече буквално няма шанс да спечелите pvp. Не дай Боже да имат робота. Не мога да надстроя моите карти/героя, защото вече не можете лесно да получавате фрагменти или легендарни карти.Освен ако не искате да харчите малко състояние всяка седмица, няма начин да спечелите тази игра. Разработчиците не слушат никакви негативни коментари, защото има много форуми за оплаквания точно за това нещо. Не си губете времето
Игра за боклук.
Играя тази игра от доста дълго време, но напоследък имам чувството, че просто актуализират неща, свързани с p2w и не внасят нищо ново в играта, стана много скучна игра, която просто се опитва да издои някои $$$
Rush Royale: Tower Defense TD Strateji Oyunları tki
Забавна игра, докато не видите колко много ви прецаква случайността в битка. Комбинирането на неща не трябва да е случаен нов герой, просто трябва да лолнете героя, който комбинирате.
Qko
Хубав, лесен за игра, интуитивен!
Страхотно забавление и толкова много забавление за плащане и стратегия срещу опонента си
Shapik: The Moon Quest Pakikipagsapalaran ngc
Страхотна защита на кулата. Много стратегически при планирането на вашите кули.
Rush Royale: Tower Defense TD Strateji Oyunları tki
Добра игра, но не дава легендарни единици. Играта става много лоша. Рекламната система не работи
толкова е забавно!!!
Забавно е. Страхотен начин да убиете времето.
Играта е забавна. Обиколих до около 4200 трофея, получих две легендарни карти, без да платя. Но проблемът сега е, че не мога да спечеля мач. Сега паднах до 4000, което няма да слезе по-ниско и не мога да спечеля. Опитах толкова много различни комбинации и дори накрая играх с хора, близки до избора на карти и трофеите ми, и все още губя лошо, не едва, но много. Понякога нивата ми са по-високи, но въпреки това губя. Изглежда, че ако не платиш, не можеш да получиш баща.
Може да е страхотно - но се срива през цялото време! :-( Изглежда малко като игра за "плащане за победа" - но е трудно да се каже за мен, тъй като почти впоследствие се срива при реклами (така че няма награди)... Актуализация dec21: Всъщност просто се срива _all_the_time_! "Игрите са разработени с heart": Предполагам, че трябваше да положат малко повече мозъчни усилия! ;-)
Забавна игра, но повечето полезни единици са лесно достъпни само чрез плащане, което прави цялото изживяване доста небалансирано за безплатни играчи
Не спирам да играя
Nqma такава tapotiq
Добре за известно време, след което става застояло и бавно се повишава. Освен това не можете да се справите с рекламите, трябва да играете реклами, за да играете. В някои реклами трябва да натиснете върху рекламата, за да продължите или никога няма да спре. Но не се притеснявайте, можете да включите бързо, като похарчите стотици долари. Заключен и не може да се използва. Деинсталирах го.
Пристрастяваща игра, става трудна, ако не купувате в приложението. Забелязах в играта Co-op, че участниците се прекъсват дори преди играта да започне и трябва да изчакам, достигнах вълна 30 веднъж, но не обичам да играя на моята игра, противопоставя се на задачата да играя мултиплейър игра. Пенелизирайте виновния или наградете щедро играча, който остане в играта. Много е разочароващо, когато играчите си тръгват още преди играта да е започнала, което се случва в 99% от времето!!!!
Обичайте играта!! Все пак има нужда от работа!! Постоянно замръзва и трябва да го изключа и да го рестартирам!! Това става смешно!! МОЛЯ, ОТСТРОЙТЕ ТОЗИ ПРОБЛЕМ И АЗ ЩЕ ГО ДАМ ПО-ДОБРА ОЦЕНКА
Страхотна игра, изградена върху чиста концепция. Тази комбинация от игрови жанрове като сливаща се игра за защита на кулата, построена подобно на clash royale, е измамно забавна. Просто страхотно време като мобилна игра. Това почти ми дава вибрации на уникално завъртане на битките за защита на кулата на bloons. Въпреки това, покупките в приложението са много скъпи и доста агресивни. Всъщност бих бил склонен да ги купя, ако всички не бяха 20-30+$. Бих искал по-ниски цени, за да мога да подкрепя тази забавна игра.
Невероятна игра 👌 но когато стартирам pvp понякога ми е трудно да разбера как да спечеля,
Хубава игра, за съжаление покупките в играта са малко стръмни. Също така проблем, при който предупреждение за "чакане на втори играч" по време на мача ви кара да не можете да играете, което означава, че ще загубите мача. Не толкова, но достатъчно, за да спомена.
Забавна игра, но абсолютно я убива за мен, когато се опитвате да играете събитията и многократно се сблъсквате с играчи с робота, когато дори го нямам, което прави невъзможно да спечелите. Поставете играчи с робот срещу играчи само с робот, в противен случай това е напълно несправедливо предимство и прави събитията за игра просто не си струват времето или $.
Доста детски дизайн.
Наистина забавно и носталгично, ако сте играли старите флаш игри за защита на кулата.